FAQ - Najczęściej Zadawane Pytania
- Jaki jest cel IBiurowca System IBiurowiec przeznaczony jest dla Pracowników Firm mających siedzibę w danym Biurowcu. Umożliwia zamawianie posiłków ze współpracujących z Biurowcem Restauracji. Dostęp do Systemu mają wyłącznie zaproszeni do niego pracownicy firm mających siedzibę w danym Biurowcu.
- Jak mogę otrzymać zaproszenie Zaproszenie jest dostarczane za pośrednictwem Emaila wysłanego przez Administratora Serwisu, bądź innych Admisnitratorów. Po kliknięciu w link znajdujący się w Emailu pracownicy Firmy będą mogli utworzyć konto w Systemie Intranet Biurowca.
- Jak się zakłada konto Kliknięcie w link zaproszenia przekierowuje nas na stronę, gdzie będziemy poproszeni o wprowadzenie danych koniecznych do rejestracji w Systemie (Email, Hasło etc.). Konieczna będzie równeż akceptacja regulaminu serwisu IBiurowiec.pl.
- Co można zrobić po założeniu konta Założeie konta umożliwia nam zalogowanie się do systemu IBiuroweic. Po zalogowaniu, możemy składać zamówienia, z wybranych Restauracji dostępnych dla Biurowca. Użytkownik może również edytować swoje dane oraz ma podgląd na wszystkie złożone przez niego zamówienia.
- Jak się zamawia posiłki Aby zamówić posiłek należy wybrać jedną z dostępnych dla biurowca Restauracji. Spowoduje to wywietlenie się listy dań dnia z wybranej Restauracji. Dodajemy interesujące nas dania do koszyka, a następnie składamy zamówienie. Koszyk obejmuje listę zamówionych dań, ich ilość oraz cenę i łączną kwotę do zapłaty. Złożenie zamówienia następuje przez kliknięcie przycisku "Złóż zamówienie". Zamówienie można odwołać do określonego przez daną Restaurację czasu.
- Jak się dostaje posiłki Posiłki dostarczane są każdego dnia o ustalonej godzinie do pokojów osób zamawiających. Użytkownicy nie ponoszą kosztów dostarczenia posiłku. Użytkonicy mają możliwość oceniania złożonych zamówień.
- Jak się ocenia posiłki Danemu posiłkowi można przyznać od jednej do pięciu gwiazdek. Przy czym przyznanie trzech lub mniej gwiazdek umożliwia wystawienie opinii co do zamówionego dania.